Friday, 20 May 2011

Tingtong sat!!!

Alahai, entah kenapa minggu ni macam sonok tak best je..
Maybe minggu depan nak balek merbok dah kot..
Alahai, sem baru, dengan pelajar baru dan suasana yang baru..
Bila teringat balik, walaupun baru nak masuk sem 3, tapi macam-macam yang aku hadapi..
Banyak sngaatttt dugaan..mcm2..
Paling teruk aku kena, clash dgn ex bf aku mase final exam...
Senang-senang je mintak putus..tak tengok kesesuaian masa...benci ahh.
Tapi yang pasti next sem,
Gua dah ada junior and i will become a senior..yeahhh!!.
Bole aku buli diorang..hahahaha..
Tunggu la kome, aku buli habis-habisan...
aku ni garang taw..

P/s: makan aiskrim nie..sedap weh.. :D (nak balas dendam kat junior..kekeke)

1 budi bicara:

fRaMe+LenSeS said...

ehhh.. baru sikit ni cabaran.. kuat2.. tamo down. :D kamu leh aihh.. :D Nadh mendoakan.. :D

Post a Comment

@