Thursday, 19 May 2011

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..

Klik Ini

Si BA buat segmen lagi petang ni..
Ape lagi, aku pun join la untuk isi masa lapang.. :D

Soalannya :
" ANDAI KEKASIH KU DIKEBAS ORANG .. APA YANG AKAN AKU BUAT PADA MASA ITU JUGA ? "

Andai kekasihku dikebas orang, akan aku bunuh ucap selamat pada perempuan itu...
Sebab apa? Sebab dia dah dapat lelaki yang curang dengan aku,
Masakan perempuan tu akan kebas kekasih aku kalau dia bertepuk sebelah tangan bukan?
Maknanya kekasih aku tu pun ada feeling kat perempuan itu jugak.
Lepas tu, sampai satu tahap, entah-entah (bekas) kekasih aku itu akan tinggalkan perempuan yang merampas tu untuk orang lain pulak..Dasar lelaki buaya darat nieh..ahaha

Lepas tu, aku nak pergi karaoke melayan perasaan jap..
Yelah, dah kena tinggal, kita pergi la karaoke nyanyi lagu tangkap leleh pulakk..hihihihi.
Kita lepaskan perasaan marah dengan nyanyi kuat-kuat, konon2 lepaskan geram la..
Agak-agak tak puas jugak, kita pergi lah shopping dan dalam masa yang sama usha-usha la jejaka-jejaka yang hensem..awwww.. :p

P/s : (kpd ex bf aku) >>>Ko tinggal aku utk perempuan lain, tapi last-last ko dtg cari aku balik kan..PAYAHHHH

4 budi bicara:

Cik Kamoo said...

dalam kecewa leh layan karaoke...terbaikla

Lulu caldina said...

Owh...betapa teringinnya nak join segmen ni... tapi line tenet seharian lemau..huhu

miss afifa said...

yang nak p karok tu kelaka..hahahha

NiSha said...

best2 gi karok.. nyanyi hibur hati.. x yah nak sedih BF buaya darat.. hehehe

Nisha
http://heandsheloves.blogspot.com
singgah dan follow sini.. dari blog abg ben.. ttteett

Post a Comment

@