Wednesday, 11 May 2011

Review Movie THOR..... :D

Ahaaa..petang tadi pergi lah tengok wayang bersama 4 orang sedara yang sumenye pangkat pokcik & mokcik...Mereka yang ajak aku...dah cuti sem..ape lagi, join jelah tanpa bnyak soal... D
Cerita yang kami tengok ialah cerita Thor 3D...



Bagi aku boleh tahan lah cerita ini...Sangat best sebab aku suka cerita aksi-aksi ini..
Sonok tengok cite yang main lawan2 ni...
Then, main place cerita ini bukan berlaku di Bumi ini tetapi di alam lain...
Mula-mula tak faham jugakk la cerita ini, tapi bila enjin dah panas...
WHOOOAAA...Best woo....aku suka sangat2 cite nieh...

  • Seorang jejaka bernama Thor yang merupakan anak raja ....
  • Terdapat makhluk yang tinggal di Jotunheim...
  • Timbulnya perasaan cemburu antara adik beradik tentang pewarisan takhta...
  • Terdapat juga konflik antara Loki dan ayahnya, Odin...
  • Bab cinta ada sikit je antara 2 makhluk yang berlainan alam...

Hero dia pun muka boleh tahan...awwww... :P
Badan dia macam ORANG INI...
Serius tak tipu weh....tak caye, cuba lah tonton cite ni...

Walaupun lebur la RM20 aku..huhuhuh..
Yang pasti aku sangat-sangat suka cerita ini :D

Sekian, terima kasih...

P/s: jangan marah kalau korang tengok cite ini tapi rasa tak best...this is my own opinion..thank you..

4 budi bicara:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Ask said...

Dtg serbu.. Wah~ Follow u.. hehe.. Jom tgk "Aku Anak Mak".. =) http://renunganask.blogspot.com/

p/s: Mcm best jak.. Nak tgk~ =)

~Mr.Faisal~ said...

best...fullow blog sy ye http://faisal8784.blogspot.com/

Saya Fiqa said...

@ fRaMe+LenSeS sama-sama...ini hanya pndangan fiqa je..lain org lain pandangan kan?? :D

@ Ask terima kasih sebab serbu...follow u back.. :D

@ ~Mr.Faisal~ terima kasih...follow u back.. :D

Post a Comment

@