Tuesday, 19 April 2011

MANNER.............

                                                                                                                              

Hari ini I woke up such early as around 6am...
Then, slpas mengeliat segala bgai, bru lah terkedek2 nk solat subuh...
Haishh, ape nak jadi lahh dgn aku nie.. :D

Lpas tu rse mcm mahu tdo blek tp xjadi pulakk..
So, I continue my work by finish up my mind map for Marketing...
Arghhh, malas tahu tak...huh!!..
Sambil2 buat mind map tu, I played a Snowy game...
A game for children...kikikiki....(Sometimes I act up as a LITTLE GIRL)... :)

Then, around 9 o'clock, stop jap, g lah basuh baju, BY HAND ye....(ciri2 bakal isteri yg baik |---LOL)
After that, conti my work + play the game...
Around 12 something I went to food court to buy the meal for my lunch...

Mcm ayam goreng kat foodcourt kan?? :P
HAA...actually, post kali ni nak ckp pasal MANNER...

MANNER....what is MANNER ha???
Dkt food court nilah trdpatnye org2 yg  tak ada MANNER k...
Kalau dah lambat beratur, just wait for your turn lah...
Tak perlu nak potong line sgala bagai...
Nilah org yg FIKIRKAN PASAL DIRI SENDIRI......frogggggg...

Beratur la mcm nie...
Nak dijadikan cerita, ada org tu iaitu Si A & SI B potong aku pnya line,
Then, ada lah sorg gurl  yg dinamakan SI C ni lalu dpn aku konon2 nak ambil sambal belacan la,
TAPI, mcm H***M je, dia terus potong aku....
Yang BESTnya, Si A tu boleh jeling Si C...
Memang padan muka dgn kau wahai Si A, siapa suruh potong line org...
Tahu nak marah...
Habis yg aku kena potong dgn kau tu mcm mane...
Fikir-fikir ye.... :-)

Beruk pun boleh berfikir.. :D


TERIMA KASIH aku ucapkan....Kau mmg BERBUDI BAHASA sgt2....
Tak belajar ke kak??? Masa sekolah dulu2 agaknye kau suka potong line kan??? BAGUIH....

Saya mmg SUKA org yg mcm nie...
Amal-amalkan selalu ye kak....

MORAL VALUE : Please wait for your turn and BE PATIENT....


(The LIFE)

0 budi bicara:

Post a Comment

@