Friday, 3 June 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO

 
Klik sini sayang
Jom join weh segmen khas untuk blogger dalam kategori umur kanak kanak rebina iaitu  18 - 25 tahun dan tak kira jantina...ahaha

Anda termasuk dalam senarai di atas, jom ketuk2 sini syg..hihihooo

Saya suka blog BEN ASHAARI sebab dia suka bercerita & potpet ...sekian, tq :D
p/s: jom kawan.. :P

18 budi bicara:

Dayana AZ said...

hik3, suka pot-pet :D . tak menahann :)

nazirulhazwan~ said...

eh>blog tak kaler hijau pon:P
tuka2 jadi kaler ijau.wakakakaka

Ujang9897 said...

jgn layan nazirulhazwan tu..dia org gila..hahaha

genkconer said...

singgh n folo

genk follower ke 100 awak ^_^

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan.. singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

aida4eva said...

same lah kita kanak2 ribena..sep sikit! hihi

http://aida4eva.blogspot.com

shopping2u said...

hi kanak kanak ribena =D

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

kalau rasa cute meh la sini lak..

adrian aizat said...

dari blog ben ashaari,
saya singgah dan terjah...hahhaha

saya telah follow kamu,
follow me back :0

http://adrianaizat.blogspot.com

zieha hisham said...

hyee tuan belog yang MUDA ! hehe
zieha singgah sini .
lets enjoyyy blogging ! :")

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

Nur Syahida said...

dtg mlwt n follow blog knk2 ribena abg ben ni.. hii

http://syeedasaniey.blogspot.com

Ini Kisah Tia said...

hehe . Tia singgah balik ;)

Contest dan Segmen - Janganlah Over

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

Si Penconteng said...

dayana : BA potpet dlm blog dia... :D

nazirulhazwan : ehhh, blog ni mmg tak kaler hijau pun, orgnye je msih hijau..:D

ujang : nampak la sgt kan si nzirulhazwan tu org gila..hahhaha

Si Penconteng said...

genkconer :: yeay, trimas yaa..congrats 4 being the 100th follower... :D

izzat nazmi :: trimas2, salam perkenalan juga...

nenek fasola ::ala nenek ni, buat susah2 je dtg..ahaha..trimas ye.. :D

Noh Kodiang said...

hai sayang...tergoda aiii...

♥ PeLanGie ♥ said...

huk2, sangat ungu! huuu~

Post a Comment

@