Monday, 30 May 2011

Rumate ohh rumate....peningg aku wehhh

Hye alls...assalammualaikum..

Ok, dah dua hari tak update blog...
so, arini nak update pasal rumate....

Hari Ahad hari tu, ada lagi budak baru masuk, then bila dah jadi kelam kabut sikit, bilik pun tak cukup...
So, ada lah student yang tak dapat bilik tetap..
Then, ada sorang pegawai kolej kediaman mintak jasa baik jpk kolej untuk tumpangkan budak baru dalam bilik2 jpk kolej, termasuk lah aku...

So, bilik aku menjadi bilik tumpangan seketika untuk budak baru ni...
Aku ada bagi tau rumate aku yang memang duduk dengan aku sejak first sem lagi pasal hal ni..
Aku agak budak ni ok la...tak ada la kekwat semacam...

MASALAHnya satu je...she talk too much la wehhh...potpetpotpet
Aku tak larat nak layan...penatt kott nak layan dia...(boringg arr camni)
Aku selalunya tido dalam pukul 12, tapi semalam aku tido pukul 1 sebab dia dengar dia cakap...potpetpotpet
Pengsan Letihhh kot...hidup aku bukannya untuk dengar dia cakap je...(nada geram)
Aku udahlah bz dengan keje sebagai jpk kolej...dengan ada kelas malam lagi,
dengan letihnya lagi, yang dia dok suka2 cakap banyak dengan aku...
Tolong faham la wehh..tak larat lah...mintak penyepak kesian sikit lah...

p/s: berdoa agar dia boleh cepat2 pindah dari bilik aku...tak larat nak layan...sory junior

1 budi bicara:

peep said...

la sian kat junior tu. buat2 tido da la haha :P

Post a Comment

@