Thursday, 28 April 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER




Masa tengok dashboard tadi terlihat lah post Ben Ashaari..So, terus je join..hihihi
Kalau mahu join, klik la http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

KENAPA AKU SEORANG BLOGGER???
Senang je jawapan tu...

           Pertama, sebab boringg ahhh tak ada keje nak buat, bukan boleh masak pun duduk kat dalam kolej ni...haihhh, boringggg arrr... :) 21 patah kata

           Kedua, saya nak jugak share my own point of view disamping membaca pandangan blogger yang lain. 16 patah kata

           Ketiga, elak notebook comel loteh ni dari berhabuk dan dimakan oleh anai-anai sebab kadang-kadang je guna..(bohong ni).. :P 18 patah kata

           Keempat, saya bukan ada boypren nak berkongsi cerita, so cerita la kat blog yang tak berperasaan ni..tak ada la saya kena potpet potpet (kalau cerita kat manusia, macam-macam reaksi yang diberinya...)
32 patah kata
        
            Kelima, untuk elak marah orang, so marah dalam blog yang berhati suci ini. 13 patah kata

                                                                                                                                                                            (100 patah kata) 

Sekian, terima kasih... :D

3 budi bicara:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

DiDa Licious said...

Merayau-rayau dari segmen BA...follow u! (",)v

Pemuda Haparan said...

terjah sini..nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..rjin singgh la blek..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Post a Comment

@