Tuesday, 3 May 2011

Cuti sem menjelma...



Baik, hari ini, 3 Mei 2011, officially dikira start hari cuti di rumah..
So, pelbagai rancangan telah dirancang,

Pertamanya, memasak...ala, cek reti masak simple-simple je...(sian noh suami aku nnti) :p
So, nak la belajar memasak..any ideas where can I get various type of recipes...nak2...

Lepas tu, bila cuti je, abah mesti suruh buat kuih talam roti...
Suke bebenor deme nieh...tp, tak pe, nanti cek buat ye...
Kadang-kadang dah hilang idea lah nak masak ape...
pssstt : (padahal benda yg sme je stiap kali masak..hihihi :p)

So, hari ni rancang nak masak yang ini, Asam Pedas lah..sonang je.. :P
Nak tau pelbagai resipi, mai la datang , Laman Ini

sumber : google images



P/S : sesi memantapkan kemahiran diri :p

2 budi bicara:

Bigdaddyz said...

nanti kalau dah pandai masak ajak la datang rumah tolong makan k...hehe

Cikfiqa said...

Bigdaddyz ahahaha...boleh2..insyaAllah... :D

Post a Comment

@